Abonneren  Inloggen

Coronaproof Packaging Innovations in november

20 juli 2020

Op 18 en 19 november organiseert Easyfairs de zevende editie van Packaging Innovations 2020 in Taets Art & Event Park in Amsterdam (Zaandam). Dit event richt zich met name op innovatieve verpakkingsoplossingen en verpakkingsdesign. 

De organisator van Packaging Innovations 2020 wijst op de booming business in verpakkingsland. ‘De afgelopen periode hebben grote ontwikkelingen stilgestaan, maar de vraag naar innovatieve verpakkingsoplossingen en verpakkingsdesign is niet afgenomen. E-commerce is booming en de vraag naar onder meer duurzame take-away verpakkingen groeit explosief.  De industrie heeft weer behoefte om samen te komen en deze ontwikkelingen en veranderingen met elkaar te delen.'

Veiligheid voor bezoekers, exposanten en personeel

De organisatie heeft tot doel het samenbrengen van de verpakkingsindustrie onder veilige omstandigheden. ‘Uiteraard nemen we gepaste maatregelen die de veiligheid van exposanten, de bezoeker en ook het personeel waarborgen. Bekijk onze infographic om te zien welke maatregelen wij allemaal gaan nemen.’