Abonneren  Inloggen

Beurs over industrieel printen in München

17 juli 2020

Het wordt nog drukker in beurzenland in de eerste vier maanden van 2021. Organisator Mack Brooks Exhibitions meldt dat het van 9 – 11 maart 2021 de InPrint organiseert in München. Op dit event tonen leveranciers printtechnologie voor industriële productie. Het event vindt gelijktijdig plaats met de beurzen ICE Europe en CCE International.

De organisator richt zich met de beurs op drukkers en industriële productiespecialisten. 'InPrint München is een evenement voor specialisten die innovatieve printoplossingen ontwikkelen voor opkomende markten en experts die een voortrekkersrol spelen als het gaat om de integratie van printtechnologieën in industriële processen.'

Maakindustrie

InPrint München meldt dat het de enige vakbeurs is waar innovatieve fabrikanten van printers en systemen, drukinkten en componenten, leveranciers van voor- en nabehandelingsoplossingen en softwareontwikkelaars contact hebben en netwerken met printspecialisten, systeemintegratoren en leveranciers uit verschillende sectoren van de maakindustrie.

Tegelijk met beurzen ICE Europe en CCE International

InPrint München 2021 werkt samen met de twee handelsbeurzen ICE Europe en CCE International. De eerste toont de nieuwste innovaties op het gebied van rotatief verwerken van materialen als film, papier en textiel. De tweede richt zich op puur op de markten voor golf- en vouwkarton, waarvan bezoekers ook interesse hebben in bedrukking van verpakkingsoplossingen

Nieuw veelzijdig platform

Mack Brooks Exhibitions verwacht met deze combinatie van beurzen een ​​krachtig, veelzijdig platform te creëren met meer kansen en synergieën op gerelateerde markten. Over bezoekersaantallen zegt de organisator dat 7.150 bezoekers uit 75 landen ICE Europe 2019 bijwoonden. In totaal bezochten 2.406 bezoekers uit 79 landen de laatste CCE International-beurs Volgens een onderzoek uitgevoerd door Mack Brooks Exhibitions, heeft 95% van de bezoekers van CCE International en ICE Europe interesse in printtechnologie De locatie blijft ongewijzigd in het Munich Trade Fair Centre.