Terug naar overzicht

Print
drukkerij sign print hendrickx jubileum

Drukkerij Hendrickx bestaat 25 jaar

Drukkerij Hendrickx in Etten-Leur veranderde in 25 jaar van een drukker naar een allround aanbieder van gedrukte visuele communicatie. Eigenaar Rob Hendrickx hoeft niet per se op de voorgrond te treden. Voor deze ene keer maakt hij een uitzondering.

  • 6 jul 2020

‘Er is veel veranderd in ons bedrijf: in 1995 van alleen kopiëren en drukken op een 1-kleuren persje naar in 2020 kopiëren, drukken op een 2-kleuren pers, printen op een digitale pers, posters plotten, textiel bedrukken, belettering printen/snijden/lamineren/plakken. We zijn in 25 jaar tijd dus veel allrounder geworden. 2020 is een historisch jaar in velerlei opzichten en we gaan door.’

Groot avontuur

Op Linkedin meldde de ondernemer op 1 juli: ‘Op 1 juli 1995 begon het grote avontuur. Ik begon voor mezelf een drukkerij annex kantoorvakhandel, toen nog met meer haar en een licht snorretje. Nu met minder haar en geen snor, maar nog steeds die drukkerij. Er is veel veranderd, veel gebeurd, veel gewerkt, veel geleerd, veel opdrachten mogen maken, maar bovenal veel leuke mensen mogen ontmoeten.’

Clowns en olifanten

‘Ik had dit jubileum misschien wel groots kunnen vieren, met clowns, olifanten en acrobaten, maar een eng virus gooide een beetje roet in het feestje. Alhoewel, misschien moet het gewoon zo zijn, geen poeha, niet te veel op de voorgrond, gewoon een bericht op het sociale netwerk, iedereen bedanken die er voor gezorgd heeft dat ik al 25 jaar mijn avontuur heb mogen beleven en weer door.’ Het jubileum mag dan niet groots gevierd zijn, wij trakteren hem op een nieuwsberichtje waarmee hij toch even op de voorgrond staat.