Abonneren  Inloggen

Royal Sens investeert in Manroland 700 Evolution

26 juni 2020

Etikettendrukker Royal Sens, met productielocaties in Enschede en Rotterdam, investeert in een Manroland 700 Evolution vellenoffset pers.

In 2019 vond de groeiende onderneming in Quadrum Capital een partner om ambitieuze groeiplannen te realiseren. De hierdoor geboden mogelijkheden hebben inmiddels geleid tot een eerste investering in een volledige productielijn, waaronder een MAN Roland 700 Evolution. Deze vellenoffsetpers draait zo’n 18.000 vel per uur op formaat 750 x 1050 mm. Op deze lijn drukt de onderneming etiketten voor verschillende verpakkingen zoals blik, glas of kunststof.

Procesoperators en offsetdrukkers gezocht

De komende maanden worden de machines geïnstalleerd en daarmee schaalt de onderneming op in de productiecapaciteit. Op Linkedin meldt de drukker dat het op zoek is naar personeel. ‘Royal Sens is volop in beweging met het realiseren van haar ambities. Door deze uitbreiding zijn we op zoek naar procesoperators of offset drukkers die aan deze nieuwe pers willen werken. Interesse stuur je sollicitatie naar jobs@royalsens.com.

Ontwikkelingen in verpakkingsdruk