Abonneren  Inloggen

Online drukkerij lanceert vernieuwde Drukhetnu.nl

15 juni 2020

De Amsterdamse online drukkerij “Drukbedrijf” nam in december de website en het klantenbestand van Drukhetnu.nl over. Na een half jaartje sleutelen aan de site en de strategie is de tijd nu rijp om het vernieuwde aanbod te lanceren.

‘Een speciaal moment,’ zegt Rutger Diemel, oprichter van “Drukbedrijf”. ‘Deze kans konden we niet voorbij laten gaan.’ Hans Heutink, verkoop en operationeel manager licht toe: ‘Ooit heb ik Drukhetnu. opgericht en dat maakt het extra bijzonder om er nu, na acht jaar, nieuw leven in te blazen.

Grootse plannen

Met de overname van Drukhetnu en het lanceren van de nieuwe website wil Drukbedrijf niet alleen haar positie in de markt versterken, maar heeft het middels het nieuw ontwikkelde platform ook grootse plannen in het nog verder veroveren van de Nederlandse drukkersmarkt. ‘Wij willen binnen nu en 3 jaar in 1 adem genoemd worden met de grote jongens. Diemel: ‘Dat is vooral in deze roerige tijd, waarin bedrijven echt het verschil moeten maken bij zowel klanten als hun leveranciers een belangrijke basis voor onze groeiplannen.’

Automatische koppeling met leveranciers

‘Gezien Drukbedrijf en Drukhetnu niet afhankelijk zijn van eigen productie kan het binnen een mum van tijd nieuwe producten, materialen, afwerkingen en innovaties toevoegen aan de website. Door de automatische koppeling met leveranciers kunnen werknemers zich focussen op waar ze het allerbest in zijn, adviseren en zorgen dat de klant de allerbeste drukervaring beleeft.’

‘Maatwerk maakt ons uniek’

Heutink: ‘Bij de twee bedrijven krijg je namelijk niet een klantenservice persoon aan de telefoon die je alleen kan vertellen wanneer je order geleverd wordt. ‘Iedereen die bij ons werkt kan de klant van A-Z helpen met alle drukwerkvragen. Je kunt dus niet alleen met standaard drukwerkvragen bij ons terecht. Maatwerk maakt ons uniek ten opzichte van de rest. Drukhetnu staat nu klaar voor al haar bestaande en uiteraard nieuwe klanten. De hele maand juni ontvangen de klanten bij Drukhetnu 10% korting op al het drukwerk.’