Abonneren  Inloggen

Kanshebbers ‘Beste Folder Awards’ 2020

10 juni 2020

De kanshebbers op een award voor de beste folder in de categorieën ‘Supermarkt en ‘Online’ zijn bekend.  In de verkiezingsperiode hebben ruim 59.000 consumenten gestemd.

Het resultaat? 31 folderaars die kans maken op een categorieprijs. Welke folder de absolute favoriet is, wordt op 14 september bekendgemaakt. In de categorie ‘Supermarkt / Slijterij’ vinden consumenten vooral scherpe aanbiedingen heel belangrijk. Bij de online folders valt vooral op hoe belangrijk de overzichtelijkheid van de folder is.

PLUS één van de nieuwe genomineerden

Bij de supermarkten is de folder van PLUS één van de nieuwe genomineerden. Bij de online folders zijn ICI Paris XL en Expert twee nieuwe kanshebbers ten opzichte van vorige editie. In deze editie hebben deelnemers de mogelijkheid gehad om deel te nemen in zeven branchecategorieën en de categorie online. Van alle categoriewinnaars kan er maar één de beste zijn. Welke folderaar de overall titel van de ‘Beste Folder Awards’ wint, wordt op 14 september tijdens het ‘Catch the Shopper’ event bekend gemaakt.

110.000 beoordelingen

In totaal zijn er meer dan 110.000 beoordelingen gegeven over de 59 folders. Tijdens de verkiezing beoordelen consumenten folders op aspecten als scherpste aanbiedingen,  leesformaat, inspiratie en leukste producten.

Wie maken er kans op een award?

Gerangschikt op alfabetische volgorde.

De publieksprijs die dit jaar voor de 8e keer werd georganiseerd, is een initiatief van de DDMA Businessgroep Verspreidingen. Retailadviesbureau Q&A voert jaarlijks de ‘Beste Folder Awards’ verkiezing uit. Ook deed zij een vooronderzoek onder 858 consumenten in voorbereiding op de Beste Folder Awards 2020.