Terug naar overzicht

Print
Multicopy Amsterdam aan de Stekkenbergweg5

Multicopy Amsterdam terug in een nieuwe vorm

Door de enorme terugval in omzet als gevolg van de Coronacrisis heeft Multicopy in Amsterdam en Amstelveen in april helaas haar deuren moeten sluiten. ‘Maar het goede nieuws is dat we met ingang van deze week weer een nieuwe Multicopy-onderneming in Amsterdam hebben’, zegt Annette Dales, algemeen directeur Multicopy.

  • 3 jun 2020

‘Het sluiten van de deuren is voor alle betrokkenen erg spijtig’, vervolgt Dales. ‘ Het bedrijf van deze ondernemer was gezond totdat de coronacrisis kwam en hem hard trof’.

Nieuwe onderneming

Dales: ‘Maar het goede nieuws is dat we met ingang van deze week onze deuren openen op de Stekkenbergweg 5 in Amsterdam. Alle facetten van het bedrijf zijn daar opgestart. Van verkoop tot ordermanagement en uiteraard ook de productie. In dit nieuwe team worden gelukkig ook arbeidsplaatsen vervuld door voormalig werknemers van Multicopy.’