Terug naar overzicht

Verpakken
Plattegrond van Labelexpo

Business as usual voor Labelexpo

Labelexpo Europe heeft de beursdata voor volgend jaar bekend gemaakt: 21-24 september. Dat is in dezelfde periode als altijd en ook verder zwijgt de organisatie in alle talen over de Coronaperikelen die de evenementenbranche in een wurggreep houdt.

  • 3 jun 2020

LabelExpo Europe is ’s werelds grootste beurs op het gebied van etikettendruk en alles daaromheen. Op de vorige editie werd voorzichtig ook het pad ingeslagen richting verpakkingsdruk en die weg wordt nu voortgezet.

Volle agenda

Overigens heeft de Coronacrisis wel degelijk effect op de LabelExpo-organisatie, die over de hele wereld soortgelijke evenementen organiseert. Want door verschuivingen van al geplande evenementen zijn er nu maar liefst vijf beurzen in een jaar tijd:

En wie dan nog niet genoeg etiketten gezien heeft, kan ook nog naar Labelexpo Southeast Asia, van 12-14 mei 2022 in Bangkok.