Terug naar overzicht

Sign

Faillissementen Safe Print, Cremer grafisch bedrijf en Netzodruk

Afgelopen week hebben rechtbanken faillissementen uitgesproken over een aantal grafimedia ondernemingen. De rechtbank Noord-Holland sprak het faillissement uit over Safe Print en de rechtbank Rotterdam deed dat over Cremer grafisch bedrijf en gelieerde ondernemingen als Netzodruk.

  • 18 mei 2020

De rechtbank Noord-Holland heeft op 12 mei het faillissement uitgesproken over sign- en printbedrijf Safe Print in Heerhugowaard. Het gefailleerde Safe Print B.V. stamt uit 1982 en heeft een ruime geschiedenis als retaildrukkerij. De onderneming hielp bedrijven  met ontwerp, productie en plaatsing van huisstijlen, posters, advertenties, flyers, brochures, vlaggen, stickers, borden, spandoeken of (auto)belettering.

Faillissement Cremer grafisch bedrijf en NetzoDruk Groep

Op 13 mei deed de rechtbank Rotterdam uitspraak over Cremer grafisch bedrijf en NetzoDruk Groep. De faillissementen van Cremers en Netzodruk hebben een link met elkaar. Cremers grafisch bedrijf in Gorinchem meldde op 24 september 2019 dat het de op 18 september 2019 gefailleerde Netzodrukvestiging in Enschede overnam. De vestiging NetzoDruk in Groningen hoort niet bij de gefailleerde onderneming. Daarna besloot de ondernemer de naam Cremers grafische bedrijf de naam te geven van de overgenomen onderneming Netzodruk. Tot de gefailleerde ondernemingen behoren: Cremer grafische bedrijf b.v., Netzodruk B.V. en NetzoDruk Groep B.V. De laatste handelde onder de namen: NetzoDruk, NetzoDruk Online, NetzoDruk Enschede, NetzoDruk Zwolle, Boekenbrochures.nl, Netzodruk, NetzoBoek, NetzoGroot en NetzoDruk Groep B.V.