Abonneren  Inloggen

HuigHaverlag Printing op de CO2-Prestatieladder

13 mei 2020

Verpakkingsdrukkerij HuigHaverlag Printing in Wormerveer is onlangs volledig klimaat neutraal gecertificeerd en daarmee gecertificeerd voor de CO2-Prestatieladder.

De CO2-Prestatieladder is een Nederlands duurzaamheidsinstrument dat bedrijven en overheden helpt bij het reduceren van CO2 en kosten. De Ladder wordt als CO2-managementsysteem, als aanbestedingsinstrument en voor handhaving gebruikt. HuigHaverlag Printing, specialist in displays en POS-materiaal, is begin dit jaar opgenomen op de ladder.

Groener drukwerk

‘Wij merken dat onze klanten het belangrijk vinden dat hun drukwerk en materialen schoner en groener worden verzorgd,’ zegt Robert de Jongh, commercieel directeur HuigHaverlag. ‘En het bedrijfsleven neemt dat vaak op in het MVO beleid. Daarom is het gebruik van groene stroom, milieuvriendelijke bio-inkten, FSC en PEFC certificeringen en verantwoord logistiek transport voor ons vanzelfsprekend. Dit zonder concessies aan het eindresultaat en de kwaliteit te doen. Bovendien zijn wij gecertificeerd in ISO 9001 Kwaliteitsmanagement,  ISO 14001 Milieumanagement en ISO 12647 Procescontrole voor zowel offset als voor de prepress.’