Abonneren  Inloggen

Topman Horizon over de huidige markt en de toekomst

11 mei 2020

Yoshihiro Oe, Horizon’s general manager global business geeft in een video-interview de visie van de bouwer van nabewerkingsapparatuur. De coronacrisis blijkt aanleiding voor extra inspanningen. ‘We willen het aantal ‘touchpoints’ in de productie bij klanten nog verder verminderen.’

Yoshihiro Oe van Horizon International Inc uit Japan werd onlangs geïnterviewd door Morten Reitoft van Inkish tv. In het gesprek dat op video is vastgelegd, spreekt de manager over de innovaties bij de fabrikant van nabewerkingsapparatuur. Hij geeft de visie van Horizon op de huidige markt en toekomst met IoT, workflow en automatiseringen en het belang hiervan voor Horizon en haar klanten. Ook wordt er gesproken over het uitstellen van Drupa en de invloed hiervan op het lanceren van nieuwe machines. Klik hier voor het interview.