Terug naar overzicht

Sign
chili publisher sign signalisatie covid corona stickers

Gratis platform voor COVID-19 signalisatie

Het Antwerpse ontwerpbureau KAN Design speelt in op de herstart van de bedrijvigheid. Het creëerde gratis te gebruiken templates op basis van Chili publisher software, waarmee zelf signalisatie-uitingen te maken zijn.

  • 8 mei 2020

De actie van KAN Design lijkt een schot in de roos, want een paar dagen na de lancering van het tot Kadanza gedoopte platform waren er door bedrijven al honderden signalisaties gemaakt. Ze lanceerden daarvoor een speciale website. Registreren, editen, bewaren, zelf of laten drukken en klaar. Bedrijven zonder in-house of freelance designer kunnen zo toch snel de nodige informatie aanmaken.

‘Elk handje helpt’

Nu er na deze periode van onzekerheid weer een aantal bedrijven en organisaties de deuren mogen openen is het erg belangrijk dat de juiste veiligheidsvoorschriften in acht worden genomen. ‘Elk handje helpt, zeggen ze in Antwerpen,’ vertelt managing partner Nico Potvin. ‘Onze designers dragen graag hun steentje bij in het gevecht tegen COVID-19. Daarom ontwikkelden we bij KAN een gratis set signalisatie templates. Hiermee kan elke organisatie praktische COVID-19 maatregelen in haar eigen stijl op de werkvloer communiceren. Of je nu een bedrijf, een school, of een winkel bent. Want samen staan we sterker.’

Werkwijze

Kadanza is een digital asset management platform, gericht op branding en smart templating. Ontwikkeld door designers en u gebracht door merk-experten. Kadanza templates kan je gebruiken om signalisatie aan te maken, te bewaren en uit te printen. Hoe werkt het?

  1. Kies een A4 template
  2. Upload je logo en pictogram
  3. Personaliseer je boodschap
  4. Print je signalisatie

Het platform is beschikbaar voor iedereen die communicatie & signalisatie op een heldere manier in de eigen huisstijl wil produceren. Gebruikers hoeven zich alleen maar aan te melden op https://covid19.kadanza.com . Er is geen nood aan speciale software of grafische kennis. Kadanza voorziet ook de mogelijkheid om nieuwe templates aan te vragen via een feedbacksysteem op de pagina.