Abonneren  Inloggen

Eurodruk kiest voor AccurioPress van Konica Minolta

7 mei 2020

Grafische onderneming Eurodruk in Zwaag kiest weer voor Konica Minolta. Na acht jaar trouwe dienst neemt eigenaar Boudewijn Maas afscheid van zijn bizhub C6000 en investeert in een AccurioPress C3070.

Maas (rechts op de foto) over de nieuwe aanschaf: ‘Ik heb weer voor een Konica gekozen, omdat de huidige C6000 mij zeer is bevallen. Die machine beviel op alle vlakken, zoals afdrukkwaliteit, kleurconsistentie en zeker de veelzijdigheid aan substraatsoorten die ik gebruik.’ Met een mooie toevoeging: ‘En over de service heb ik ook niet te klagen.’

Overname Drukkerij Steenman

‘In verband met de overname van Drukkerij Steenman uit Enkhuizen was het voor ons nu het juiste moment om deze stap te nemen. Ons printvolume is gegroeid en daardoor is de verbeterde printkwaliteit, betere registratie, zwaardere gramsgewichten en hogere snelheid zeer wenselijk”.

Investeren in deze lastige periode

Bart Klaasen, senior accountmanager bij Konica Minolta (links op de foto): ‘ Mooi om te zien dat ondernemers nog bereid zijn te investeren in deze lastige periode. Wij wensen Boudewijn Maas heel veel succes met zijn nieuwe Konica Minolta AccurioPress C3070.’