Inloggen

De print- en signbranche op tv

30 april 2020

Vanaf 1 mei komen zowel de print- en signbranche twee weken lang via sectorspotjes in de STER-reclameblokken in beeld. Die gelegenheid is er voor alle sectoren in Nederland. De afgelopen weken zagen we onder meer ook de papier- en kartonfabrikanten op de STER verschijnen. Voor de signbranche produceerde branchevereniging SI’BON een filmpje en voor de grafische sector was de eer aan het KVGO.

SI’BON haakt in op de actualiteit door de productie en montage van corona-stickers in beeld te brengen. Het korte, maar leuke spotje sluit af met de slogan: ‘Wij “sign” er voor ondernemend Nederland.’ Dit spotje is te zien via de site van SI’BON.

KVGO-spotje

Het KVGO (Koninklijk Verbond van Grafische Ondernemingen) liet op 29 april via een bericht van de voorzitter op de website weten ook met een spotje te komen. Voorzitter Dick Naafs daarover: ‘Met het STER-filmpje (uitzending 1-14 mei ) vragen we aandacht bij de klanten en samenleving voor onze branche. Wij waren met dit aanbod van zenderruimte gebonden aan regels. Niet commercieel en met voorbeelden van corona(drukwerk). Natuurlijk zijn er creatieve drukkers die wellicht nog betere filmpjes kunnen maken. Stuur ze ons toe en we delen ze met onze leden! Hoe meer aandacht we kunnen genereren hoe beter!’
Het STER-spotje van het KVGO is te vinden op de website van de branchevereniging.