Inloggen

Onlineshopz.nl eerste in de Benelux met een Durst P5 350

28 april 2020

Onlineshopz is het eerste printbedrijf binnen de Benelux dat de nieuwe Durst P5 350 in gebruik heeft genomen. De printer is begin maart geïnstalleerd in het nieuwe pand in Denekamp.

Eigenaren Bjorn Wissink (33) en Maarten Sinnema (36) hebben de P5 350 aangeschaft om de productiecapaciteit verder op te schroeven en hun aanbod aan sign- en grootformaat printproducten te verbreden. De Durst P5 350 kan printen met een snelheid tot 120m² per uur.

Ook plaatmateriaal

De productiecapaciteit van hun online shops is daardoor flink vergroot voor deco-doeken, spandoeken en andere sign-producten. Bovendien is het assortiment verbreed, doordat de printer ook kan drukken op harde (rigid) materialen. De hybride optie geeft dus de mogelijkheid om zowel grootformaat roll-to-roll met een breedte van 3 meter te bedrukken, als om plaatmateriaal op maximaal formaat van 3 x 3 meter te verwerken. Bjorn Wissink: ‘Met de Durst P5 350 UV heb je in één klap spandoeken, fotobehang, én plaatmateriaal zoals forex en dibond.’

Complete productiestraat

Deze hi-tech productieprinter is begin maart geïnstalleerd in het nieuwe pand van Onlineshopz te Denekamp, naast enkele andere nieuwe machines, voor het snijden en andere afwerking. Kortom een complete productiestraat om zowel flexibele als vaste producten sneller tot stand te brengen.

Onlineshopz.nl

Onlineshopz.nl zette vier jaar geleden een nieuwe koers met een eigen printer en een nieuw pand in Denekamp. De afgelopen vier jaren is het bedrijf met behulp van een messcherpe en duidelijk serie ‘Onlineshopz’ (zoals www.beachflagshopz.nl, www.vlaggenshopz.nl, www.skydancershopz.nl, www.textielframeshopz.nl, www.spandoekshopz.nl en www.stickershopz.nl) sterk gegroeid met nu 35 medewerkers, en deze groei zijn de eigenaars van plan door te zetten. Met de verdere uitbreiding van het nieuwe bedrijfspand in Denekamp wordt ruimte gecreëerd voor de nieuwe Durst printer en de verdere uitbreiding van het machinepark met snijmachines en dergelijke.