Terug naar overzicht

Sign
JWEI snijplotter

AtéCé distributeur JWEI snij-oplossingen

AtéCé Graphic Products is door Jingwei Systemtechnik Ltd. aangesteld als exclusief distributeur van snij-oplossingen van het merk JWEI voor de Benelux en Duitsland. ‘Voor AtéCé is dit een uitbreiding van ons productportfolio, waarmee we ook andere segmenten in de markt kunnen bedienen’, zegt senior product manager Bernard van Stegeren.

  • 28 apr 2020

Uit het persbericht
‘Wij doen al jaren zaken met deze fabrikant op het gebied van flatbed snijtafels voor stripplaten en lakdoeken’, vervolgt Van Stegeren. ‘Deze leveren wij onder onze eigen merknaam PrintCare als O.E.M. producten via ons internationale dealernetwerk. We hebben dan ook langdurige, zeer goede en betrouwbare relatie met Jingwei Systemtechnik Ltd.’

Twee nieuwe modellen

‘JWEI zit echter niet stil, integendeel’, vervolgt Bernard van Stegeren. ‘Onlangs brachten zij twee nieuwe modellen volledig automatische snijplotters op de markt op de maximale vellenformaten 600 x 400 mm en 800 x 600 mm. Van eerstgenoemde snijplotter zijn inmiddels in de Benelux vijf systemen geïnstalleerd en van die op het grotere formaat drie. Deze nieuwe JWEI oplossingen zijn geschikt voor het snijden, slitten en rillen van onder andere verpakkingen, stickers, kaarten, deurhangers en tal van andere materialen en media. De vellen worden automatisch ingevoerd en uitgelegd. De operator heeft er tijdens het snijproces geen omkijken naar.’

Kleine oplagen

‘De nieuwe JWEI snij-oplossingen zijn uitermate flexibel en zeer geschikt voor kleine oplagen. Het plotten kan zelfs per vel verschillend zijn. Dat is uniek. Met deze nieuwe modellen automatische snijplotters richt JWEI zich op alle productiebedrijven – van groot tot klein – van drukwerk en speelt in op de toenemende vraag om klanten meer afwerkingsfaciliteiten en hogere flexibiliteit te kunnen bieden.’