Terug naar overzicht

Sign
fujifilm acuity corona dsign sign printer sticker

Binnen 24 uur draaide de tweede Acuity LED UV-printer bij Dsign Squad

De behoefte van Dsign Squad in Den Haag om in hoog tempo de capaciteit uit te breiden om te kunnen voldoen aan de vraag naar corona-stickers is ingevuld door Fujifilm. Binnen 24 uur na de aanvraag draaide bij de Haagse onderneming een tweede Fujifilm Acuity LED UV-printer.

  • 24 apr 2020

Op dinsdag 21 april belde Dennis Parlevliet, eigenaar van Dsign Squad, zijn huidige leverancier Fujifilm met de vraag voor een tweede  Acuity LED 1600II printer. Wel op voorwaarde dat die supersnel operationeel moest zijn. Nog diezelfde dag zette Fujifilm in Lochem alles in werking en binnen 24 uur printte de LED 1600 probleemloos zijn eerste stickers.

Positief nieuws

Parlevliet is zeer tevreden over de voortvarende handelswijze en het technische team van zijn leverancier. ‘Dankzij Fujifilm en onze goede ervaring met deze LED UV-printer, kunnen wij op tijd de stickers, gelamineerd en wel, aan onze klanten leveren. Maar ook de komende periode zitten wij niet stil en printen we elke dag 24 uur door. En dat is toch positief nieuws in corona-tijd,’ zegt een tevreden eigenaar.

Over Dsign Squad

Dsign Squad is specialist in veelzijdige sign en combineert vakmanschap met moderne high tech apparatuur. Hierdoor leveren ze hoogstaande kwaliteit in grootformaat printing en signing. Daarnaast vinden ze het belangrijk om verantwoordelijk te produceren en gebruiken UV-inkten die Greenguard, AgBB en Nordic Swan gecertificeerd zijn. Voor meer informatie, kijk op: www.dsignsquad.nl

Over FUJIFILM Sericol Nederland bv

FUJIFILM Sericol Nederland bv is onderdeel van FUJIFILM Europe GmbH en levert producten aan de grafische markt in de Benelux. Fujifilm opereert met meer dan 50 groepsmaatschappijen in Europa en heeft meer dan 5.000 mensen in dienst die zich bezighouden met R&D, productie, verkoop en service-ondersteuning. In heel Europa leveren ze aan vele industriële markten, waaronder de medische, life science, grafische, elektronische, chemische, optica, opnamemedia, film-, en fotografische technologieën.