Terug naar overzicht

Sign
dataline multipress maenhout sign print drukkerij

Rik Maenhout versterkt het MultiPress ERP software team

Dataline in Brugge, specialist in ERP/MIS-oplossingen voor grafische productiebedrijven, deelt mee dat Rik Maenhout het bedrijf versterkt sinds april. Hij wordt projectmanager MultiPress, zowel voor België als er buiten.

  • 23 apr 2020

Omdat bij Dataline nu al gedacht wordt aan het doorzetten van de groei in de post-Coronatijden, versterkt het bedrijf uit Brugge/Loppem het bestaande team. Zo zal Rik Maenhout de (inter)nationale projecten van MultiPress verder helpen implementeren. Maenhout is geen onbekende in de grafische industrie. Volgens het bericht van Dataline is de projectmanager MultiPress ‘met meer dan 25 jaar ervaring een echte resultaatgerichte teamspeler en een rasechte ervaringsdeskundige wat betreft MultiPress’. Als bachelor Grafische Technieken Higro/Artevelde ging hij vervolgens aan de slag bij Crea Print Group en Die Keure als onder meer teamleider, projectmanager en supply chain officer.

MultiPress groei sterk

Dirk Deroo, ceo van Dataline licht toe: ‘MultiPress groeit nog steeds bijzonder sterk, zowel in België als in het buitenland. De komst naar Dataline van Rik Maenhout is dan ook zeer welkom. Met Rik's uitgebreide kennis en ervaring van workflow-reorganisatie, MultiPress-implementaties en voorraadbeheer optimalisaties is Rik bij uitstek de geschikte persoon om nieuwkomers én ervaren professionals in MultiPress te helpen ondersteunen.’ 

Over Dataline en MultiPress

Dataline Solutions ontwikkelt ERP business software voor dynamische offset, print, afwerking, sign, large format & textiel printbedrijven (MultiPress).

MultiPress is een MIS/ERP-softwareoplossing ontwikkeld vanuit de wensen van de grafische industrie die alle administratieve, commerciële, financiële en logistieke processen binnen het grafische bedrijf koppelt. Het omvat een CRM-functie, offertes, order management, logistiek & expeditiebeheer, planning en facturatie. MultiPress integreert de productiesoftware van het bedrijf en garandeert  een automatische uitwisseling van informatie. MultiPress vormt zo een volledig geïntegreerd systeem door de koppeling tussen de administratie, de verkoop en productie. Het zorgt voor een versnelling van processen, verhoging van efficiëntie, eliminatie van fouten, en transparantie van alle kosten. Met meer dan 10.000 gebruikers, is MultiPress dé standaard MIS/ERP software in België en Nederland. MultiPress groeit ondertussen in heel Europa: de software wordt gebruikt in 19 landen en is 11 taalversies beschikbaar. Voor meer informatie: raadpleeg www.dataline.eu.