Abonneren  Inloggen

NiceLabel levert gratis cloudsoftware voor labeling in de strijd tegen corona

15 april 2020

NiceLabel in Slovenië, een wereldwijde ontwikkelaar van software voor labelontwerp en systemen voor labelbeheer, biedt gratis abonnementen voor haar cloudoplossing voor labels en technische adviesdiensten aan organisaties in de strijd tegen COVID-19.

Met dit niet-commerciële nonprofitinitiatief helpt NiceLabel deze organisaties de benodigde leveringen van medische apparatuur en benodigdheden, ademhalingstoestellen, desinfecterende middelen, maskers en andere essentiële artikelen zo snel mogelijk op hun plaats van bestemming te krijgen.

Snel nieuwe labels

De cloudoplossing van NiceLabel voor labeling biedt deze organisaties de mogelijkheid snel nieuwe labels te produceren en aan te brengen op de verpakkingen van hun nieuwe productlijnen, om ervoor te zorgen dat de apparatuur en materialen snel en zonder vertraging kunnen worden afgeleverd.  

Voor producenten die hun focus verplaatsen

Organisaties die in aanmerking kunnen komen, zijn producenten die hun focus hebben verplaatst naar de productie van kritieke medische benodigdheden; agrarische bedrijven en andere voedingsproducenten die aan nieuwe labelvereisten moeten voldoen om essentiële voeding aan supermarkten te leveren; ziekenhuizen en andere organisaties die betrokken zijn in de strijd tegen COVID-19.

Gratis

NiceLabel levert een gratis oplossing voor labeling aan deze organisaties en zal rechtstreeks en, indien van toepassing, via VAR’s (Value Added Resellers) en andere ICT-oplossingspartners in contact treden met deze bedrijven.

Voorkomen dat labeling een obstakel wordt

Ken Moir, NiceLabel VP van Marketing, vertelt: ‘We willen eventuele vertragingen uit de weg ruimen door te zorgen dat de labeling geen obstakel vormt voor een snelle levering van cruciale voorzieningen aan de eerste lijn. Dankzij ons multi-tenant cloudplatform kunnen we vanaf een externe locatie snel iedereen in de hele wereld voorzien van de benodigde functionaliteit voor labeling.’

‘We willen helpen’

‘We willen onze capaciteit inzetten om producenten te helpen hun productlijnen snel om te schakelen naar de belangrijkste apparatuur en producten die nodig zijn in de strijd tegen COVID-19 en ter ondersteuning van de snelle levering van die benodigdheden aan diegenen die direct zijn betrokken bij de virusbestrijding. We willen helpen. Elke organisatie die behoefte heeft aan een oplossing voor labeling om essentiële materialen en apparatuur te leveren aan diegenen die ze het hardst nodig hebben, wordt aangemoedigd contact met ons op te nemen.’ 

Organisaties die hulp nodig hebben bij labeling tijdens de uitbraak van COVID-19, kunnen hun interesse registreren op https://www.nicelabel.com/covid19.

Veel bedrijven steken een handje toe in deze coronaperiode. PRINTmatters heeft al het relevante grafische nieuws in relatie tot het coronavirus gebundeld in een apart dossier.
https://printmatters.nl/kennisbank/dossiers/2020/04/07/corona-crisis