Terug naar overzicht

Print

Lees PRINTmatters nu gratis online

De barre coronacrisis maakt dat ook PRINTmatters tijdelijk anders te werk gaat. Iedereen die ook de volgende editie (nummer 3) van ons mooie gedrukte magazine digitaal wil ontvangen, kan zich via onderstaande link opgeven.

  • 14 apr 2020

Sinds een paar weken bieden wij de markt gratis een digitale doorbladerbare versie aan van de gedrukte PRINTmatters nummer 2 van dit jaar. Oorzaak van deze, voor ons revolutionaire, actie is de coronacrisis. De corona-periode maakt dat veel lezers van PRINTmatters thuiswerken. Daardoor kan niet iedereen de papieren versie lezen. Wij kregen veel positieve reacties op het digitaal beschikbaar maken van ons magazine. Vandaar dat we in deze crisissituatie het aanbod herhalen.

Gratis online beschikbaar

Over een aantal weken valt nummer 3 bij de lezers op de mat. Wij willen iedereen die thuiswerkt, plus anderen die ons blad niet standaard ontvangen, de gelegenheid bieden om al onze leuke en wetenswaardige artikelen, columns en rubrieken te lezen en te bekijken. Vandaar dat we over een aantal weken ook deze derde editie van 2020 gratis online beschikbaar maken.

Wilt u PRINTmatters 3 ook digitaal ontvangen?

Geef u dan hier op en wij sturen u na verschijnen een link waarmee u PRINTmatters digitaal kunt doorbladen en lezen.
https://printmatters.nl/cta/aanvraag-digitale-editie-printmatters

Sterkte

Het team van PRINTmatters wenst iedereen veel lees- en kijkplezier, inspiratie en uiteraard sterkte.