Terug naar overzicht

Print
konica printer drukken toekomst

Konica Minolta-primeur voor De Toekomst

Grafimediabedrijf De Toekomst in Hilversum is met de investering in een AccurioPress C12000 de eerste in Nederland waar deze nieuwste digitale pers van Konica Minolta draait.

  • 9 apr 2020

De nieuwe serie full colour tonerprinters van Konica Minolta bestaande uit de Accuriopress C12000 en C14000 is via een ‘rondje Europa’ onder de eventnaam Print Experience 2020 – Frame Your Future al in diverse landen aan vaste klanten van Konica getoond. In PRINTmatters 2 schreven wij over dat event dat voor Nederlanders het meest dichtbij in de omgeving van Brussel plaatsvond. Niet zo gek dat De Toekomt meldt dat deze digitale hoog volume tonerprinter nog voordat deze officieel is gepresenteerd al bij hen staat te draaien.

Klaar voor de toekomst

Nic Roos, directeur van De Toekomst over de investering: ‘Wij blijven investeren in de beste kwaliteit voor onze klanten. Onze nieuwe digitale pers is uitgerust met IQ-501 Intelligent Quality Care. Dat systeem verifieert de printkwaliteit, kleurconsistentie en printregistratie voor elke pagina en garandeert dus maximale stabiliteit van kwaliteit, ook in grote jobs, zoals bij ons. Ook de uitgebreide media mogelijkheden, zoals printen op 450 grams papier en de extra lange banner inleg is een goede toevoeging voor de producties voor onze klanten.’

Naast deze AccurioPress is er ook geïnvesteerd in een nieuwe zwart-printer en nog een tweede kleuren printer van Konica Minolta. ‘Al met al is het een mooie uitbreiding van ons machinepark en zijn we weer klaar voor de toekomst.’

Meer lezen over deze machine in de digitale PRINTmatters

Over de machine en het presentatie-event van Konica Minolta in Brussel is meer te lezen op de pagina's 50 en 51 in nummer 2 van PRINTmatters. Vanwege de coronacrisis bieden wij bij uitzondering onze thuiswerkende lezers en alle andere belangstellenden de mogelijkheid om ons gedrukte magazine ook digitaal door te nemen.
https://printmatters.nl/abonnementen