Terug naar overzicht

Print

Magneet start kaartenactie

Magneet Communicatiecentrum in Schiedam startte dit weekend een kaartenactie voor eenzame ouderen, zieken en hardwerkende zorgverleners.

  • 6 apr 2020

Het idee komt van Mathieu Levens, directeur/eigenaar van Magneet. ‘Van de week druk in de weer geweest met iets moois. We hebben een box ontwikkeld met ruim 50 verschillende ansichtkaarten voor de zorgverleners, ouderen en of zieken.' 

Het gaat om een lokaal distributiesysteem. De boxen komen te staan bij al aangesloten supermarkten. Ondernemers uit de regio die mee willen doen kunnen zich nog aanmelden bij Magneet. 'De kaarten kunt u weer in de box doen en deze worden dan door Stroomopwaarts bij de diverse instanties bezorgd. En het mooiste is: we doen het geheel gratis.'

Meer informatie op: vriendenvanschiedam.nl