Terug naar overzicht

Sign

IGEPA is EPSON dealer

Met ingang van 1 april is IGEPA Nederland ook officieel dealer van Epson. Igepa levert de large format printers uit de SureColor-serie.

  • 1 apr 2020

De EPSON printers staan bekend om zijn hoogwaardige technieken, uitstekende printresultaten en vooral een goede prijs kwaliteitverhouding. IGEPA is geautoriseerd om de volledige SureColor serie te leveren. Voor de SureColor outdoor serie heeft IGEPA de Epson SC-S 40600, 60600(L) en 80600(L) in het assortiment opgenomen en van de SureColor sublimatie serie kan IGEPA de F6300, F7200 en de F9400 leveren.

Blikvanger

In de showroom van IGEPA is de blikvanger van de EPSON SureColor series, de SC-S80600L te bewonderen. Met deze printer is het mogelijk om fotorealistische afdrukken op grootformaat te produceren. De oranje, rood en optionele metallic of witte inkt, zorgen ervoor dat de 9/10-kleurenset van Epson SureColor SC-S80600(L) levendige resultaten produceert.

Overnight printing

Voor de standaard EPSON SureColor series zijn er 700 ml inktpatronen beschikbaar.  De grootverbruiker kan bij IGEPA terecht voor de SC-S60600L en SC-S80600L. Deze zijn voorzien van 1,5 liter bulkinkten. Ideaal voor unattended en overnight printing.

Over Igepa Nederland

Igepa was oorspronkelijk een groothandel voor Papier en Karton. Door investeringen in nieuwe productgroepen of overnames is Igepa geëvalueerd tot een totaalleverancier voor de grafische Print en Sign media Industrie. Met 150 medewerkers realiseert Igepa een jaarlijkse omzet van ruim 100 miljoen euro. Igepa is actief in Nederland en maakt deel uit van de Duitse Igepa Group; een bundeling van groothandels in meer dan 26 verschillende landen. De samenwerking tussen de leden van de Igepa Group zorgt voor een sterke uitgangspositie op elk gebied, zowel wat betreft inkoopbeleid, knowhow en marketing. De Duitse partnerbedrijven in de Igepa Group werken al meer dan 50 jaar samen. Igepa heeft een lange termijn samenwerking met haar leveranciers en klanten. Uiteindelijk is deze langdurige samenwerking de sleutel tot het succes van Igepa.