Terug naar overzicht

Print

Hunkeler Innovationdays doorgeschoven naar 2022

De tweejaarlijkse Hunkeler Innovationsdays in het Zwitserse Luzern was gepland in februari 2021. Omdat de grote grafimediabeurs drupa in Düsseldorf is verschoven naar begin 2021 vindt de organisator het verstandig om dit digitaaldruk-event een jaar door te schuiven naar 21 - 24 februari 2022.

  • 26 mrt 2020

Het coronavirus gooit wereldwijd de hele eventplanning overhoop. Ook grote en kleine grafische en grafisch gerelateerde events zijn gecanceld of (worden) verplaatst. De Fespa in Madrid verschuift naar oktober dit jaar, de Interpack naar 28 februari tot en met 3 maart 2021 en ook de drupa gaat naar begin 2021, 20 tot en met 30 april. Juist in die eerste helft van 2021 stond ook het evenement Hunkeler Innovationsdays in het Zwitserse Luzern gepland. Hunkeler, de fabrikant van voor- en nabewerkingsapparatuur voor digitaaldrukken organiseert tweejaarlijks een groot event waar grote printerfabrikanten en andere grafische collega’s aanwezig zijn en hun nieuwste snufjes tonen. Hunkeler voorziet een te vol jaar voor veel partijen en een overlapping qua actuele innovaties met met name de drupa en meldt nu dat het 21 tot en met 24 februari 2022 wordt.