Terug naar overzicht

Print

Roddelbladen en puzzels doen het nu goed

Gelukkig is er ook positief nieuws dat verband houdt met de corona crisis. Zo hoorde PRINTmatters dat bepaalde roddelbladen een hogere oplage hebben. En ook JVH in Roelofarendsveen beleeft een topdrukte. ‘Mensen zitten thuis en willen toch wat te doen hebben. Van puzzelen word je vrolijker dan van naar het nieuws kijken.’

  • 24 mrt 2020

Dat zei puzzelverkoper René van Zwet (l) tegen RTLZ Nieuws. JVH, dat staat voor tekenaar Jan van Halsteren (foto onder), brengt de puzzels op de markt via spellenfabrikant Jumbo. Van Haasteren (84) is bekend om zijn komische kijkplaten waarop heel veel tegelijk gebeurt.

Afgelopen jaren zag Van der Zwet zijn omzet toch al gestaag stijgen. ‘Omdat wij ook het Nederlands Kampioenschap Legpuzzelen organiseren, weten fans ons sowieso beter te vinden. Maar wat wij de laatste weken meemaken, is uitzonderlijk. De omzet gaat door het plafond, en is drie tot vier keer hoger dan normaal.’ Lees hier het bericht op RTLZ.