Terug naar overzicht

Sign

Gratis corona-stickers bij Neggers Reclame

Een mooie actie van Neggers Reclame in Etten-Leur: Eigenaar Thijn Neggers besloot stickers met overheidsmaatregelen vanwege het coronavirus te printen en gratis uit te delen aan bedrijven.

  • 20 mrt 2020

‘Wij zijn een reclamebedrijf en ons team ontwerpt, produceert en levert dagelijks zichtbare signing,’ zegt Neggers tegen de Etten-Leurse Bode. ‘Het was voor ons dan ook het moment om de maatregelen en protocollen voor iedereen zichtbaar te maken. We kunnen het coronavirus namelijk alleen samen indammen!’

Neggers vervolgt: ‘Ik kan me voorstellen dat je niet direct denkt aan het laten drukken van stickers voor je bedrijf, met daarop de maatregelen omtrent het coronavirus. Maar ik vind het onze maatschappelijke verantwoordelijkheid deze stickers te drukken, en weg te geven aan iedereen die daar behoefte aan heeft.'

De stickers kunnen gratis worden opgehaald bij Neggers Reclame in Etten-leur. Lees meer op www.internetbode.nl.