Abonneren  Inloggen

Fespa Madrid wordt in oktober gehouden

20 maart 2020

De onlangs vanwege corona uitgestelde signbeurs Fespa Global Print Expo is verschoven naar 6 tot en met 8 oktober 2020. Het sign-event zou eigenlijk volgende week plaatsvinden in Madrid.

De signbeurs Fespa Madrid bestaat uit 3 titels, namelijk de Global Print Expo, de European Sign Expo and Sportswear Pro. Het is een groot event, waarbij de eerste de nadruk legt op print, de tweede iets nadrukkelijk gericht is op zaken als buitenreclame en de derde, een nieuwe activiteit, concentreert zich op de kansen in totaal productie van geprinte sportkleding.

Veel vraag

Fespa ceo Neil Felton over de nieuwe planning: ‘Ondanks het maar doorwoekerende effect van het coronavirus op de print- en signsector, zijn we veel benaderd met het verzoek om toch in dit jaar de beurs alsnog in te plannen. Daarom zijn we verheugd iedereen nu al te kunnen melden dat de beurs dit jaar toch doorgaat op dezelfde locatie in Madrid, maar nu van 6 tot en met 8 oktober.’