Terug naar overzicht

Premium artikel Sign

PPP Nederland daagt leveranciers uit tot innovatie

Hollandse meesters op bagagebanden op Schiphol, een Oostenrijks berglandschap in Hoog Catharijne en talrijke bestickerde voertuigen en gebouwen: PPP Nederland is volop zichtbaar in de openbare ruimte. Bij het bedrijf in Dronten spraken we met directeur Rogier Schrijer. ‘Wij denken in partnerships met zowel onze klanten als leveranciers.’

  • 17 mrt 2020

Van opdrachtgevers tot machineleveranciers en materiaalproducenten: PPP Nederland zoekt innovatie door samenwerking. Door die innovatie weet het bedrijf met een 32-tal medewerkers zich verzekerd van de boterham van morgen. Schrijer: ‘Het altijd willen door ontwikkelen zit echt in ons DNA. Wij spreken met klanten over trends in hun markt om hun behoefte van morgen te kunnen herkennen en daarop tijdig in te spelen.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!