Abonneren  Inloggen

Cremer Grafisch Bedrijf heet weer Netzodruk

12 maart 2020

Cremer Grafisch Bedrijf in Gorinchem kiest er voor om opnieuw de naam te wisselen. De onderneming meldt dat het terugkeert naar de naam Netzodruk.

Voor 2017 heette de onderneming al Netzodruk. Er was destijds aanleiding om van die naam af te zien, waarna er gekozen werd voor de naam Drukbij. Kort na de lancering hiervan ontvingen het bedrijf een eis tot terugtrekking, omdat de naam Drukbij te veel gelijkenis zou hebben met de naam van een andere drukkerij. Dat had tot gevolg dat ondernemer René Cremer zijn bedrijf halverwege dat jaar de naam Cremer Grafisch Bedrijf meegaf.

Overname NetzoDruk Enschede en NetzoDruk Groningen

Nu is er aanleiding om weer terug te keren naar de naam Netzodruk. Cremer zegt daar over: ‘Als gevolg van de overname (september 2019, red.) van NetzoDruk Enschede en NetzoDruk Groningen door Cremer grafisch bedrijf, is de handelsnaam van Cremer grafisch bedrijf BV weer gewijzigd in NetzoDruk Gorinchem BV. Netzodruk is een landelijk bekende naam in de grafische sector. Daarom kiezen wij er voor om verder te gaan onder de naam die we in het verleden ook voerden, voordat we als zelfstandig bedrijf verder gingen.'