Terug naar overzicht

Sign

Drukkerijen de Markies, DuoPress en Wijchen failliet

De rechtbank Arnhem heeft op 10 maart het faillissement uitgesproken over Wij B.V. in Tiel. Die onderneming was actief op grafisch gebied en handelde onder diverse namen.

  • 11 mrt 2020

De onderneming Wij B.V. handelde onder de namen Wij B.V., Wij, Drukkerij Wijchen, Kijk Reclame, van Kooy Reclame, Drukkerij de Markies en Drukkerij DuoPress, alle gevestigd in Tiel. Laatstgenoemde drukkerijen zijn in de afgelopen jaren opgenomen in Drukkerij Wijchen dat zelf een paar jaar terug ook is overgenomen door Wij B.V. Het bedrijf leverde bedrijfskleding, displays, koffers en dozen, mappen en ringbanden, presentatiemiddelen, stickers en verpakkingen. Daarbij werden de technieken print, kunststofbewerking en zeefdruk toegepast.