Terug naar overzicht

Verpakken

CHILI annuleert Drupa-deelname

Het Belgische CHILI laat op 10 maart weten dat het heeft besloten de aanwezigheid op drupa, die plaatsvindt in Düsseldorf, Duitsland, van 16-26 juni 2020 te annuleren.

  • 10 mrt 2020

Het bedrijf zou als exposant bezoekers van over de hele wereld de nieuwe functies demonstreren binnen CHILI publisher, een softwareoplossing die de productie van grafische afbeeldingen vereenvoudigt en automatiseert. Door de gezondheid en veiligheid van zijn wereldwijde team voorop te stellen, hoopt CHILI de grootschalige blootstelling aan coronavirus (COVID-19) verder te verminderen en de bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

Betreuren

Het bedrijf betreurt de annulering bij het belangrijkste drukevenement dat slechts om de vier jaar plaatsvindt. Kevin Goeminne, ceo van CHILI publiceert: ‘Drupa is het hoogtepunt voor iedereen in de druk- en verpakkingsindustrie. Ons team heeft hard gewerkt om nieuwe functies te leveren binnen de Smart Templates in CHILI-uitgever, op verzoek van B2B-printers, merkeigenaren en bureaus. We hebben echter een verantwoordelijkheid jegens ons team, partners, klanten en de hele gemeenschap wereldwijd om ervoor te zorgen dat bedrijfscontinuïteit en volledige operabiliteit te allen tijde prevaleren.’

Alternatieven

Bevestigde klant- en prospectbijeenkomsten om de nieuwe functies in de CHILI-uitgever te presenteren, worden omgeboekt naar individuele vergaderingen, speciale webinars en online (1-1 en / of groeps) vergaderingen. Het bedrijf onderzoekt momenteel alternatieven om het publiek van drupa-bezoekers te bereiken en te bedienen, met nieuwe functies die tegen eind april worden aangekondigd.