Terug naar overzicht

Creatie

Ontwerpers-event MaterialDistrict uitgesteld vanwege coronavirus

Dit weekend meldde organisator Jeroen van Oostveen dat hij het event MaterialDistrict in Rotterdam Ahoy heeft uitgesteld van 17-19 maart naar 23-25 juni. De aanleiding is het heersende coronavirus.

  • 9 mrt 2020

MaterialDistrict is een materiaalinnovatie-evenement voor R&D- en designprofessionals. Op dit event zijn ook altijd materialen te vinden die raakvlakken hebben met grafimediaproducties. ‘Met 175 exposanten, een tentoonstelling met 400 materialen en een lezingenprogramma met 50 sprekers staat MaterialDistrict Rotterdam van 23 tot en met 25 juni 2020 weer bol van de materiaalinspiratie. Als enige jaarlijkse evenement voor materiaalvoorschrijvers uit alle sectoren van de ruimtelijke vormgeving zet MaterialDistrict volop in op de Circulaire Economie.’