Terug naar overzicht

Premium artikel Verpakken

Barberán Jetmaster maakt iedere doos uniek

Brohl Wellpappe in het Duitse Mayen heeft de West-Europese primeur voor de Barberán Jetmaster 1890. Deze industriële digitale printer bedrukt platen golfkarton van maximaal 1.90 x 3.00 meter met een snelheid van 7.000 m2/uur. Dat biedt interessante mogelijkheden om kleine series full colour bedrukte dozen te bestellen.

  • 2 mrt 2020

‘Een kleine wijnboer die twee maal 500 eenvoudige witte dozen afneemt om zijn flessen witte en rode wijn te verpakken, heeft nu de mogelijkheid om een mooie full colour verpakking te bestellen tegen relatief lage kosten’, zegt Hans de Ligt, verkoopleider van Brohl Wellpappe in Nederland.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!