Abonneren  Inloggen

Digitale textieldruk: 19% groei per jaar

27 februari 2020
Premium

Lang werd digitaal drukken bij textiel ingezet voor proeven en kleine oplages. Inkjet biedt mogelijkheden voor milieuvriendelijkere output, stimuleert innovatief design en vergroot de kans op een verbeterde productieketen, aldus Ron Gilboa. De directeur van InfoTrends Functional Printing & Packaging beschrijft in dit artikel de trends in de textielindustrie en de kansen die hierdoor ontstaan in de grafische sector. Hier en daar maakte PRINTmatters wat aanvullingen.  

De textielmarkt verandert door adoptie van nieuwe innovatieve technologieën. In het afgelopen decennium heeft de introductie van digitale oplossingen die hoge snelheden aankunnen al een flinke impact gehad. Merken en textielfabrieken moeten inspelen op de nieuwe generatie die in zowel de fysieke winkel als in de online winkel aankopen doet.


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren