Abonneren  Inloggen

HP bereid tot verkenning deal met Xerox, maar ..

26 februari 2020
Premium

HP liet deze week weten een gebaar te maken richting Xerox om te kijken of een potentiële deal het waard is verder te onderzoeken. Tegelijk zei HP ook het meest recente bod van Xerox gebrekkig en onverantwoord te vinden.

Tijdens een informatie-uitwisseling met investeerders over de eerste kwartaal resultaten zei HP-ceo Enrique Lores nog steeds te geloven dat een deal met Xerox niet in het belang is van de aandeelhouders van HP, aldus Printweek. Maar hij voegde daar aan toe dat HP een opening biedt aan Xerox om te verkennen of er een combinatie is die waarde creëert voor HP’s aandeelhouders die past bij HP’s strategische en financiële plan. Lo


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren