Abonneren  Inloggen

Ook op Fespa Madrid: Sportswear Pro

25 februari 2020

Over een maand (24-27 maart) vindt in Madrid de signbeurs Fespa plaats, waartoe ook de Global Print Expo behoort. Nieuw is de activiteit Sportswear Pro. Daar toont de beursorganisatie de nieuwste technologieën in het fabricageproces van sportkleding.

Het eerste Sportswear Pro-evenement is specifiek gericht op zakelijke beslissers in kledingproductie die productieprocessen willen stroomlijnen, inventaris en verspilling willen verminderen en on-demand en just-in-time productie mogelijk willen maken in reactie op kortere modecycli. De groeiende reeks exposanten omvatten zo alle aspecten van de productie, van digitaal printen en snijden tot borduren, samen met softwareoplossingen voor procesautomatisering en supply chain management. Michael Ryan, Event Manager voor Sportswear Pro: ‘Voor deze specifieke doelgroep en voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in de productie van kleding kunnen vanuit de op dezelfde locatie gelegen FESPA Global Print Expo, waardevolle inzichten en nieuwe zakelijke kansen verkennen.’