Terug naar overzicht

Print

MultiPress verder Europa in

MultiPress is nu ook beschikbaar in Polen. Dataline benoemt Integart als nieuwe channel partner in het land.

  • 17 feb 2020

Dataline, producent en leverancier van ERP/MIS-oplossingen voor de grafische industrie, kondigt aan dat ze in Polen een nieuwe channelpartner, Integart, hebben aangesteld. Integart is een van de toonaangevende leveranciers in de grafische industrie en bekend als distributeur voor onder andere HP, Zund, 3M en veel meer producten. Hun expertise, hun innovatiedrang en grote klantenbestand maken hen een goede partner voor Dataline. Tomasz Melzacki, Sales Director Integart: 'We zagen een sterke behoefte aan robuuste MIS/ERP-software, met name bij onze grootformaatprinters. Met Dataline hebben we een ijzersterke partner gevonden die - met het vlaggenschip MultiPress - zich reeds bij enkele honderden installaties in Europa heeft bewezen.’ Dirk Deroo, ceo Dataline: 'In de lijn van onze strategie zet Dataline haar expansie in Europa voort, met Polen als volgende halte. We zijn er trots op dat we daarbij worden ondersteund door een van de meest prominente leveranciers van de grafische industrie in Polen.’