Terug naar overzicht

Print

Subsidies stimuleren duurzame inzetbaarheid en scholing bij grafimediabedrijven

‘Dit jaar zijn er meer subsidies beschikbaar dan ooit om te investeren in de ontwikkeling van jouw bedrijf, medewerkers of teams,’ meldt het A&O Fonds Grafimediafonds.

  • 13 feb 2020

Uit het bericht:
De subsidiegids 2020 van het A&O Fonds Grafimediafonds is vanaf nu beschikbaar. In deze gids vind je een overzicht van de subsidieregelingen die het aantrekkelijk maken te investeren in nieuwe en huidige medewerkers. Dit jaar maken de Europese subsidies uit het project ‘Create your future’ het extra interessant. Ben je lid van KVGO of ZSO en bijdragend aan het A&O Fonds of Z&S-O&A fonds, dan kun je daarmee tot wel 75% van je investering gericht op duurzame inzetbaarheid en toekomstgerichte scholing terugkrijgen. Zo zorgen we samen voor minder uitval en helpen we medewerkers mee te bewegen met nieuwe ontwikkelingen in techniek en veranderende vragen uit de markt.

Nieuwe subsidie

Nieuw is de subsidie voor studiebegeleidingstaken en het inwerken op de machines van nieuwe collega’s door praktijkopleiders. En met de stimuleringsregeling BBL voor instroom van jongeren en subsidie op printmedia opleidingen kunnen bedrijven die bijdragen aan het A&O Fonds ook dit jaar weer rekenen op ondersteuning van het fonds.

Subsidie aanvragen

Check voor alle subsidie aanvragen eerst de A&O Fonds Grafimediabranche website voor de voorwaarden: aenofondsgrafimedia.nl
Stuur een mail naar info@aenofonds.nl voor het aanvragen van de gedrukte versie van de subsidiegids 2020.