Terug naar overzicht

Print

’Ja’ tegen Ja-Ja-sticker

Onderzoeksbureau Q&A deed onderzoek naar de populariteit van de reclamefolder. 80% Van de ondervraagden blijkt de reclamefolders door te lezen en zestig procent van degenen die nog geen sticker heeft- aangeven zelfs een (Ja-Ja) sticker op zijn brievenbus te willen plakken om folders te blijven ontvangen.

  • 12 feb 2020

Erg populair is de een Ja-Ja sticker overigens nog niet: op dit moment heeft 3% van de respondenten er een op de brievenbus geplakt.. Nog een interessant gegeven uit het onderzoek: een ruime meerderheid, 63%, zegt dat de aanbiedingen in de reclamefolder tot een bezoekje aan de winkel leiden. De onderzoekers stellen verder dat, ondanks de populariteit van de papieren folder, de online reclamefolder ook steeds populairder is. 60% van de ondervraagden geeft aan de online folder te lezen, bijvoorbeeld op websites als reclamefolder.nl en spotta.nl.