Terug naar overzicht

Premium artikel Print

Drupa-serie: De mythe van het wereldwijde print-netwerk

Elke editie van de gedrukte PRINTmatters bevat sinds september 2019 een voorbeschouwend drupa-artikel. We herhalen ze online. De tweede, De mythe van het wereldwijde print-netwerk, is geschreven door de Amerikaanse printkenner Deborah Corn.

  • 7 feb 2020

Bij de events die ik wereldwijd bezoek valt mij op dat het in gesprekken vaak gaat over onafhankelijke wereldwijde print-netwerken. De basisgedachte daarbij is altijd dat de deelnemers in zo’n netwerk overal ter wereld over dezelfde druktechnologie moeten beschikken.

Cimpress, Cloudprinter, Gelato en Happyprinting

Theoretisch zou het moeten kunnen.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!