Abonneren  Inloggen

Opnieuw de leukste woensdag van het jaar

6 februari 2020

De leukste woensdag van het jaar, ook wel de Vakdag Print & Sign genoemd, die op 5 februari plaatsvond in het NBC in Nieuwegein was een groot succes. Een volle beursvloer, interessante parallelsessies, entertainment en veel beslissers maakten dit event opnieuw tot een perfect netwerkpodium. Omcirkel woensdag 3 februari 2021 maar vast in de agenda, want ook die wordt weer leuk.   

Ook dit jaar pakte de mix van vakinformatie en entertainment weer lekker uit. Als redactie kregen we van de bezoekers veel positieve feedback over de parallelsessies. Veel standhouders gaven aan dat je op deze ene dag meer relaties een hand kan geven dan wat je anders in een halfjaar rondrijdend door het land nog niet eens voor elkaar kan krijgen.

Machines verkocht

Naast het netwerken werd ook concreet zaken gedaan. Een aantal standhouders verkocht op de dag zelf machines. En dit betroffen geen geplande persmomenten. Dat entertainment ook volgend jaar weer een grote rol krijgt staat nu al vast. Bij de geweldige presentatie van oud Formule 1-coureur Robert Doornbos zat de zaal bomvol.

Nog een paar uur extra netwerken

Ook het nieuw geïntroduceerde FoodFestival, waarmee de dag afsloot bleek een mooie zet. Ruim driehonderd man bleef daardoor nog ‘even hangen’ en kon onder het genot van diverse hapjes en drankjes nog een aantal uren lekker door-netwerken. Er komt op deze site snel meer over de Vakdag in de vorm van een fotogalerij en in de volgende uitgave van PRINTmatters vindt u uiteraard een uitgebreid verslag van de Vakdag Print & Sign 2020.

Ook voor volgend jaar staat de ‘leukste woensdag van het jaar’ 3 februari al weer in de planning.