Abonneren  Inloggen

Activa Boom+Verweij naar samenwerking MullerVisual en Quantes

3 februari 2020

De grafimedia-ondernemingen MullerVisual in Mijdrecht en Quantes in Rijswijk zijn vorige week een intensieve samenwerking aangegaan. In het persbericht wordt al gesproken over MullerVisual & Quantes. Vorige week nam Quantes de activa van het gefailleerde Boom+Verweij over.

Uit het bericht:
De curator van het Mijdrechtse bedrijf Boom+Verweij dat vorige week failliet ging, heeft met de eigenaren van Quantes een overeenkomst bereikt voor overname van de activa.  De werkzaamheden zullen door MullerVisual en Quantes in het kader van een nieuwe samenwerking verder worden voortgezet. De komende periode zal er intensief gewerkt worden aan de nieuwe organisatie, die naar verwachting plaats zal bieden voor 70 tot 90 mensen.

Klanten en relaties van de betrokken bedrijven kunnen continuïteit verwachten en zullen de komende tijd bijgepraat worden over de ontwikkelingen. Alle machines draaien door en de vertrouwde service en kwaliteit is gewaarborgd. MullerVisual & Quantes hebben de handen ineengeslagen en zullen bouwen aan de toekomst. Voor nu zijn er geen directe veranderingen en op lange termijn zullen de services verder uitgebreid worden naar de wensen van de klant.

De directie van Boom+Verweij betreurt het verlies van het 130 jaar oude bedrijf. Na de overname, een paar jaar geleden, bleef de orderportefeuille ver achter en deze trend zette zich ook door in 2019. Er is de afgelopen periode met veel partijen gesproken maar de omstandigheden noodzaakten echter tot deze zeer ingrijpende beslissing.