Terug naar overzicht

Print

Naar de Wouwse Plantage voor GrafischGolfen

De datum was al bekend -29 mei-, maar nu is ook de baan definitief geboekt. Het jaarlijks door PRINTmatters georganiseerde GrafischGolfen vindt plaats op de Golfclub De Wouwse Plantage in Bergen op Zoom.

  • 31 jan 2020

Volgens de mensen die het kunnen weten, zoals Ferry van Dongen van The Company Golfclub, gaat het bij deze baan om een bosrijk natuur- en stiltegebied tussen Bergen op Zoom en Roosendaal. ‘Een gevarieerde uitdagende baan met glooiende bosholes, zandverstuiving en een parklandschap met beek en waterpartijen.’ Uiteraard is ook de zon uitgenodigd om die dag mee te doen. Dankzij de sponsors genieten we ook dit jaar weer van een compleet verzorgde dag inclusief traditioneel toernooi polo, leuke prijzen, onbeperkt eten en drinken (nou ja, onbeperkt, aan alles zit een grens) en natuurlijk uitstekend gezelschap.

Aanmelden

GrafischGolfen is hét moment om alle relaties in de Benelux te ontmoeten!
Meld je snel aan via onderstaande link:
https://www.thecompanygolfclub.com/grafisch-golfen/

Programma

10.30 uur          Ontvangst koffie en de mogelijkheid tot inslaan op de driving range
11.30 uur          Officiële opening Grafisch Golfen 2020
12:00 uur          Groepsfoto
12.10 uur          Vertrek naar de holes
12.30 uur          Shotgun start
17.00 uur          Binnenkomst met borrel
18.30 uur          Diner en prijsuitreiking
21.00 uur          Einde programma

Ook dit jaar hebben we ervoor gekozen om de organisatie van zowel het wedstrijddeel als de hosting van GrafischGolfen te laten verzorgen door Ferry van Dongen van The Company Golfclub. We kijken er naar uit om iedereen weer te ontmoeten en gaan er net als de voorgaande edities weer een prachtig GrafischGolfen van maken.