Terug naar overzicht

Print

Benny Landa: ‘Something is coming your way’

Niemand minder dan Benny Landa zelf nodigt u in een korte, maar intrigerende video uit voor de Vakdag Print & Sign, woensdag a.s. ‘Stay tuned Netherlands. Something is coming your way.’

  • 31 jan 2020

Is het weer een van de bekende marketingtrucs van de pionier op het gebied van digitaal printen, of hebben we woensdag 5 februari daadwerkelijk groot nieuws op de Vakdag Print & Sign? Om 16.30 uur weten we het, als Koen Vlieghe van Landa Benelux zijn presentatie heeft gegeven. Maar misschien weten we al een paar uur eerder of er een Landa nanopers naar Nederland komt. Want om 12 uur gaat Wouter Haan van Simian vertellen wat hij in zijn nieuwe 25.000 m2 grote bedrijfshal gaat doen. En daarbij suggereert hij graag dat dit wel eens onder andere een Landa-pers zou kunnen zijn.

U kunt er nog bij zijn, dus schrijf u snel in.