Terug naar overzicht

Print

Vol gas naar Nieuwegein

Kom naar het feestje, een waar print- en signfeest, de Vakdag Print & Sign 2020. Deze leukste woensdag van het jaar vindt plaats op 5 februari in het NBC in Nieuwegein. Schrijf nog snel in voor deze opgewekte netwerkdag.

  • 29 jan 2020

Naast een lekkere met enthousiaste partners gevulde beursvloer, biedt het organiserende PRINTmatters een sprekersprogramma dat bol staat van de uitdagingen. Uitdagingen die aangegaan zijn en leiden tot iets moois en uitdagingen die jullie kunnen aangaan. Eén van de grote verrassingen is de inhoud van de nieuwe Simian-hal.

Landapersen?

Directeur/eigenaar Wouter Haan houdt wel van een uitdaging. Hij kocht een polder en zette er een pand 25000 vierkante meter op. Staat het vol met Landapersen of textielprinters? Wat daar gebeurt, maakt hij op de Vakdag bekend. Onze mystery guest, die als laatste spreekt, zet alles op scherp. Hij gaat de uitdaging aan om met drupa in het vizier iedereen in de zaal te overtuigen van de gamechanger van 2020.

Lichtgevende vlaggen

Ook het parallelprogramma biedt informatie en inspiratie waar menig beslisser mee vooruit kan. Welke uitdagingen brengt printed electronics? Lichtgevende vlaggen en interactieve displays. Daar moet je je in verdiepen. En .. voor het eerst verzorgt Landa Nanography een sessie in Nederland. We gaan de diepte in. Hoe steekt die techniek in elkaar en wat doet het in print? Er is nog veel meer wetenswaardigs te zien en te horen. Bekijk het programma op de website vakdagprintensign.nl en schrijf je meteen in. Uit ervaring weten we dat de sessiezalen snel gevuld zijn.

Formule 1

Nog een aanrader: Robert Doornbos. Deze ex-Formule 1 coureur en analist bij Ziggo Sport geeft een kijkje in de snelle wereld van de autosport en maakt daarbij een link naar innovatie, samenwerken, leiderschap en ondernemen. Zorg dat je die inzichten meekrijgt. Oftewel: vol gas naar Nieuwegein en pak die pole position in print.

Dank

Via deze plek wil ik mijn collega’s photoshopkoning David en salestijger en topfotograaf Olger enorm bedanken voor de leuke samenwerking voor de altijd weer knap gemaakte plaatjes voor het voorwoord. Deze stamt uit de eerste editie van dit jaar.
Robbert Delfos, hoofdredacteur PRINTmatters