Terug naar overzicht

Print

NL-primeur: Landa Nano op de Vakdag Print & Sign

PRINTmatters heeft met de ‘Vakdag’ de eer om als eerste podium in Nederland te fungeren waar Landa Nanography presenteert. Voor deze parallelsessie hebben zich al enorm veel bezoekers ingeschreven. Door verplaatsing naar een grotere zaal is extra ruimte gecreëerd. Schrijf snel in, want vol is echt vol.

  • 28 jan 2020

De presentatie wordt gehouden door Koen Vlieghe, regional business manager Benelux & Nordics bij Landa Digital Printing. De techniek van deze onderneming heet Landa Nanography. Vlieghe legt uit hoe de techniek, de nano-technologie, eigenlijk werkt en spitst dat vervolgens toe op print.
Het is voor de eerste keer deze club van printlegende Benny Landa een presentatie geeft in Nederland. We zijn er trots op dat wij dat als PRINTmatters  voor u mogelijk maken.

De presentatie van Koen Vlieghe vindt plaats van 16.00 tot 16.30 uur.