Terug naar overzicht

Sign

Mimaki verkoopt ook OKI’s grootformaat inkjetprinters

Mimaki Engineering Co. en OKI Data Corporation, de printertak van de OKI Group, maken bekend dat zij een exclusieve, internationale verkoopovereenkomst voor de distributie van de grootformaat inktjetprinters van OKI Data hebben gesloten.

  • 28 jan 2020

De twee bedrijven startten in maart 2019 de eerste verkoopsamenwerking in Japan, die nu internationaal wordt uitgebreid. Vanaf 1 april 2020 zal Mimaki de grootformaat inkjetprinters, inkt en andere benodigdheden en onderhoudsonderdelen van OKI Data internationaal verkopen via het bestaande netwerk van Mimaki Engineering. Producten die onder deze internationale samenwerking vallen, zijn twee grootformaat inkjetprinters van OKI Data: de ColorPainter H3-104s en de ColorPainter M-64s. Mimaki Engineering gaat ook de inkt en overige benodigdheden voor deze en andere grootformaat inkjetprinters van OKI Data verkopen. Eerder werden deze door OKI Data zelf verkocht. Mimaki Engineering verzorgt dan ook het onderhoud van de machines.