Terug naar overzicht

Print

Het is 5 meter breed en staat bij Simian

De aanloop naar de Vakdag Print & Sign 2020 wordt alsmaar spannender. Wordt die enorme nieuwbouwhal van Simian nou gevuld met signapparatuur (JA), wordt het een distributiecentrum (misschien) of wordt Simian toch de eerste Landa Nano-locatie in de Benelux? Wie 't weet mag 't zeggen. En dat is Wouter Haan. Hij vertelt het op de Vakdag. Hierbij alvast een voorproefje.

  • 24 jan 2020

Bekijk de vlog van Simian en kijk en luister goed of er al iets van de sluier wordt opgelicht.
Zorg in ieder geval dat je er bij bent, registreer je vandaag nog voor de Vakdag Print & Sign 2020 op 5 februari en schrijf je in voor de presentatie van Wouter Haan, directeur/eigenaar van Simian, het moederbedrijf van de internetmerken Drukland, Flyerzone en Reclameland.