Terug naar overzicht

Premium artikel Print

Drupa-serie: De weg naar winst

Elke editie van de gedrukte PRINTmatters bevat sinds september 2019 een voorbeschouwend drupa-artikel. We herhalen ze online. De eerste, De weg naar winst, is geschreven door de Franse journalist Raphael Ducos.

  • 23 jan 2020

Welke drukwerkservice is toekomstbestendig? In welke richting verandert de grafimedia branche? Wat er ook gebeurt, overleven kan alleen in combinatie met andere communicatiedisciplines. Ondernemers moeten twee zaken aanpakken. Oude ballast afwerpen en overstappen op een andere denkwijze. Het traditionele analoge drukproces moet met digitale applicaties uitgebreid worden.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!