Abonneren  Inloggen

Printing Partners verandert naam in Cocon

21 januari 2020

Printing Partners in Doetinchem vond het tijd voor een ‘nieuw jasje’. De onderneming koos voor Cocon, omdat dit beter past bij de verbrede dienstverlening.

‘De nieuwe naam en het nieuwe jasje moesten betrekking hebben op hetgeen wat wij al sinds dag één gemotiveerd en met passie voor onze klanten doen,’ zegt Susan Koenders, algemeen directeur van, nu, Cocon. ‘Het omhullen van de boodschap van onze klanten speelt hierin een grote rol. Of het nou de bedrukking is van een envelop of een marketingcampagne met direct mail of promotionele giveaways.’ 

Meer dan enveloppen

De nieuwe merknaam heeft betrekking op het woord ‘enveloppe’. Dat komt van het Franse woord ‘envelopper’ (NL: omhullen), vertelt Koenders. ‘Omdat onze dienstverlening meer omhult dan alleen het bedrukken van enveloppen, zijn we op de naam Cocon print & fulfilment gekomen. Een cocon omhult en verfraait. En dat is wat wij het liefst voor onze klant doen. De boodschap verfraaien en zorgen voor de meest mooie omhulling. Van envelop tot het inpakken en versturen van een webshoporder. Wij maken het mooier. Een nieuwe naam, maar het vertrouwde team.’